Om oss

någon målar med en pensel

Måla i Skåne AB är ett av Skånes största måleriföretag med en mycket bred kompetens, vilket gör oss till den perfekta partnern för alla segment inom måleri.

Med vår omfattande erfarenhet och dedikerade team är vi det självklara valet för proffs som söker en pålitlig och kvalitativ målerientreprenör.

Kompetens

Vårt team av skickliga yrkesmän är utbildade och har en gedigen erfarenhet inom måleribranschen. Vi har hanterat projekt av alla storlekar, från smårenoveringar till storskaliga kommersiella projekt. Med vår expertis och fingertoppskänsla för detaljer garanterar vi att ditt projekt utförs med precision och perfektion.

någon häller färg i en beredare

Kvalitet

Vi strävar alltid efter att leverera enastående kvalitet i varje aspekt av vårt arbete. Genom att använda branschledande material och avancerade tekniker säkerställer vi att varje ytskikt utförs med överlägsen hållbarhet och estetisk skönhet. Vi förstår vikten av att skapa ett imponerande första intryck och arbetar därför med noggrannhet för att leverera enastående resultat som överträffar dina förväntningar.

Vi är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001, miljöcertifierade enligt ISO 14001 och arbetsmiljöcertifierade enligt 14001. Det innebär bland annat att våra tjänster kännetecknas av god kvalitet, med hänsyn tagen till miljö och arbetsmiljö.

Samarbete och anpassning

Vi förstår att varje projekt är unikt och att varje kund har sina specifika behov och visioner. Därför sätter vi alltid kundens önskemål och förväntningar i fokus. Vi lyssnar noga på dina krav och arbetar tätt tillsammans med dig för att skapa skräddarsydda lösningar som passar perfekt till dina önskemål och budget. Vi är stolta över vår förmåga att anpassa oss till olika projekt och leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Komplett tjänsteutbud

Som ett heltäckande ytskiktsföretag erbjuder vi en omfattande portfölj av tjänster för att möta alla dina behov. Vare sig det handlar om traditionellt måleri, tapetsering, färgsättning och ådring och marmorering kan du lita på oss för att leverera förstklassiga resultat på varje område.

Effektivitet och pålitlighet

Vi värdesätter din tid och vet att en smidig och effektiv process är avgörande för framgången av ditt projekt. Med vårt effektiva arbetssätt och noggrant planerade tidsscheman håller vi våra löften och levererar projekt i tid och inom budget. Vi är stolta över vårt rykte om att vara pålitliga och ansvarstagande i varje steg av processen.

stora fönster