Våra tjänster

någon målar med en pensel

Måleritjänster ny- och ombyggnation

Vi är dedikerade till att hjälpa fastighetsägare att förbättra utseendet på sina fastigheter, oavsett om det handlar om nyproduktion eller underhållsmålning. Vi förstår vikten av att kunna leverera resultat i den takt som våra kunder efterfrågar och vår förmåga att snabbt tillhandahålla personal spelar en avgörande roll i detta.

Oavsett om det är en helt ny fastighet som behöver målas eller om det är dags för underhållsmålning för att förnya utseendet, finns vi här för att hjälpa till. Vi har en kompetent och erfaren personal som är redo att ta itu med projekt av olika storlekar. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att vi uppfyller våra kunders förväntningar.

Vi förstår att tid är värdefullt för våra kunder, och vår förmåga att snabbt mobilisera personal gör att vi kan hålla oss i takt med projektets tidsplan. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativt arbete samtidigt som vi håller oss inom de tidsramar som överenskommits.

Vi är redo att leverera det resultat du behöver, oavsett om det är vid nyproduktioner eller vid underhållsmålning.

en tjej målar tak

Antikvariatiskt måleri och dekorationsmåleri

Vi har specialiserad personal som är utbildad för att utföra målningsarbeten på kulturhistoriska byggnader. Vårt företag har ett omfattande nätverk som gör det möjligt för oss att genomföra renoveringar på kyrkor, slott och herresäten. Vi kan också erbjuda kalkstensrenoveringar och konservatorsarbeten genom våra samarbetspartners.

Att arbeta med gamla material som linolja, kalkfärg, limfärg och lumppapp är verkligen fantastiskt. För både hantverkaren och vårt företag är det här de mest spännande uppdragen vi kan få. Vi är passionerade när det gäller antikvariskt måleri och vi tar oss an varje projekt med stor entusiasm och omsorg.

Tveka inte att kontakta oss när ni behöver hjälp med antikvariskt måleri. Vi är redo att ta itu med era uppdrag och bevara den kulturhistoriska skönheten hos era byggnader.

en tjej målar ett konstverk

Projektering

Genom att hantera projektering och samarbeta med pålitliga underentreprenörer kan vi erbjuda en helhetslösning för måleriprojektet. Vår breda och långa erfarenhet ger oss möjligheten att hantera alla aspekter av projektet och leverera högkvalitativt arbete, samtidigt som vi strävar efter att upprätthålla effektivitet och kundnöjdhet genom hela processen.

trappa